Stakingsdag in het onderwijs

31 oktober 2019
De staking van leraren in het basis- en voortgezet onderwijs op 6 november gaat door. ...
Balen voor je ouders dat ze nu misschien met de handen in het haar zitten omdat ze verplicht vrij moeten nemen, maar het voordeel nu is dat je juist op deze dag eens iets anders kunt gaan doen! Er zijn heel veel mogelijkheden en bij Kidsproof weten wij daar alles vanaf natuurlijk.Er zijn organisaties die speciaal op deze dag een stakingsdag-activiteit hebben georganiseerd. Bij Zwaan Buitensport kun je vandaag een hele dag gaan survivalen en bij de RS Voetbalschool kun je je kind van 09:00 tot 15:00 uur laten meedoen aan een gezellige dag vol sport, spel en muzikale warming-up. Voor kids van 5 t/m 15 jaar. Het wordt een hele toffe sportieve dag in Dronten!Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op 'n specifieke datum kunt doen, zoals events, knutselmiddagen, workshops, voorstelling en vakantieprogramma's.

Tussen onze Eropuit-tips vind je toffe Flevolanbdse uitjes, zoals (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen en natuurgebieden met leuke wandelingen en speurtochten, unieke overnachtingsadressen, survivaluitjes, en nóg veel meer!

Zin om op deze dag met de kinderen lekker een hapje te gaan eten buiten de deur? Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie? Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in Flevoland!

Misschien een goede dag om eens op zoek te gaan naar een leuk sportclubje of muziekles? In Flevoland zijn heel wat clubjes te vinden. Wat dacht je van skiën, voetbal, yoga, zwemmen, muziekles of creatief aan de slag! Hier vind je een overzicht van alle leuke clubjes in Flevoland. Er is vast een clubje dat bij jouw kind past.

Shop till you drop met je kids in Flevoland! Daar is het vandaag ook een uitstekende dag voor en wat fijn dat wij een hoop adresjes voor je hebben gevonden met kinderkleding, kinderschoenen, taart, speelgoed, kinderboeken, snoepgoed, tassen, meubels, kinderkappers & ijsjes...... Je vind ze allemaal op de kinderwinkelpagina.

Je hoeft je echt nooit te vervelen in Flevoland!