Gratis Print & Play Asmodee spellen

29 januari 2021
Ken jij de populaire spellen als Ticket to Ride, Dixit, Dobble en Rory's Story Cubes? Bij Asmodee download je gratis de Print & Play versies van jouw favoriete spel!
Asmodee Print & Play

Gratis spellen downloaden

We zitten alweer een paar weken in lockdown... Wij waren dan ook enthousiast toen we vorige week deze website tegenkwamen met gratis downloads. Ben jij thuis ook klaar met series kijken en boeken lezen? Dan is het de hoogste tijd voor een gezelschapsspel! Wij houden thuis allemaal van partygames en bordspelletjes. De gezelligheid, de creativiteit en de leerzame lessen die de kinderen uit de spelletjes halen: wij zijn fan! Met de leuke Print & Play bordspellen en partygames van Asmodee beleven jullie thuis uren plezier!
Onze favorieten

Tijdens thuisschool worden er hier regelmatig de Rory's Story Cubes bijgepakt. Dat levert hilarische verhalen op. Voor een snel spelletje na het eten pakken we vaak Dobble of Dixit. En net als veel anderen zijn wij super benieuwd naar 'Ticket to Ride', dus die gaan we zeker downloaden voor het weekend. En het escaperoomachtige 'Unlock' & spannende 'Pandemic' klinken natuurlijk heel toepasselijk in deze tijd. We zijn benieuwd naar jouw favoriet!
Print & Play

Het enige wat je nodig hebt om jouw eigen versie van het spel uit te kunnen draaien is een printer! Kies jouw favoriete spel en download bijvoorbeeld kosteloos de Print & Play-makeover van Ticket to Ride, Dixit, Dobble, Unlock! of Pandemic: Hot Zone, waarin spelers zelf de helden van de wereld kunnen worden door een pandemie te voorkomen.

Benieuwd welke spellen je nog meer kunt downloaden? Bekijk ze via de roze button!

Veel speelplezier! Naar de website