Vakantietips voor de voorjaarsvakantie

17 februari 2022
Jippie, het is weer vakantie en de maatregelen zijn zodanig versoepeld dat we bijna alles weer kunnen. Daar worden wij wel blij van bij Kidsproof en jij vast ook. Wat ga jij allemaal doen deze vakantie?
10x eropuit in de voorjaarsvakantie

Indoor Mountainbike
Deze vakantie kun je crossen met hoge korting bij Indoor Mountainbike! Kids kunnen helemaal los tijdens de Kids MTB-dagen. Maar ook de rest van het gezin is welkom om het grote indoor bos te ontdekken. Ook gaaf met avondentree!

Indoor Mountainbike

Springkussenfestijn
Optisport Dronten en 4Fun Verhuur hebben de handen ineen geslagen. Op 24 en 25 februari toveren zij de Sporthallen 't Dok Dronten om tot feestruimte vol spectaculaire springtoestellen en spellen. Gaaf! Ga jij ook naar het Springkussenfestijn?


Jacks Magic Forest
Golfen wordt wel heel speciaal bij Jacks Magic Forest, namelijk: glow in the dark! Waan je tussen de boselfjes en pratende bomen om met zo min mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen. Helemaal tof, je kunt je uitje ook met jumpen combineren!

Jacks Magic Forest

Openingsdag bekend!
Alle dare-devils en boomklauteraars opgelet: Klimpark Fun Forest gaat 19 februari weer open! Dus trommel je vriendjes en familie op en reserveer snel jouw favoriete starttijd. Met wie durf jij dit klimavontuur aan?

Fun Forest

Theater in de vakantie
Duik deze voorjaarsvakantie met het hele gezin het theater in bij Kunstlinie in Almere. Op het programma staat de familiemusical Peppa Pig. Ga er maar goed voor zitten en kijk je ogen uit! Check ook gelijk het seizoensprogramma! Reserveer jouw tickets voor Kunstlinie. 

Bekende duo's in het theater
Meestal zijn deze twee duo's alleen te bewonderen op het scherm, nu komen ze naar Theater 't Voorhuys! Ontmoet deze vakantie Woezel en Pip tijdens een groot meezingfeest en ontdek wat Buurman & Buurman nu weer van plan zijn... Bekijk de toffe familievoorstellingen!



Gezinsuitjes net buiten Flevoland

Schatten uit Doggerland
Bij Natuurmuseum Fryslân is een nieuwe tentoonstelling: Schatten uit Doggerland. Iets verder weg maar zeer de moeite waard! Neem een duik in de geschiedenis en leer hoe het vroeger was op de bodem van de Noordzee!

Vakantie in het Rijksmuseum
Speur met Pim & Pom door het museum, laat je rondleiden door een bekende YouTuber, ga op zoek naar de klepels van de klok, maak een 3D kunstwerk, volg een workshop... het Rijksmuseum heeft een te gek vakantie programma! 


Winterplezier in het museum
IJsschotsspringen, sneeuwballen gooien, priksleeën of schaatsen; ervaar het deze voorjaarsvakantie allemaal bij het Zuiderzeemuseum. Vergeet vooral niet de leuke tentoonstelling te bezoeken of het interactieve spel te doen!

Korting voor World of Dinos
World of Dinos is met levensgrote en bewegende dinosaurussen te zien in Amsterdam! T/m 27 februari is deze grootste reizende Dino Expo van Europa te zien. Koop nu via Kidsproof actie tickets met maar liefst 20% korting! Wroah, naar deze mooie deal!

World of Dinos

TIP: Krijg je geen genoeg van alle leuke gezinsuitjes? Deze 7 winterse uitjes in Flevoland zijn ook echte aanraders voor de voorjaarsvakantie!

Naar de website