2turvenhoogTerug naar het overzicht

Superleuk kunstenfestival speciaal voor kinderen van 0 tot 6 jaar oud in Almere, 2turvenhoog festival!

2turvenhoog in de kerstvakantie
Heb jij een dreumes, peuter of kleuter? Kom dan naar 2turvenhoog in Almere! In de kerstvakantie presenteert 2turvenhoog samen met Corrosia Theater, Expo & Film een speciale kersteditie van het avontuurlijkste podiumkunstenfestival voor de allerkleinsten.

Van 19 t/m 23 december wordt Corrosia Theater, Expo & Film omgetoverd tot een plek vol avontuurlijke voorstellingen en kunstige installaties. 2turvenhoog presenteert kleinschalige, zintuigprikkelende voorstellingen met dans, muziek en theater voor iedereen van 0 t/m 6 jaar én volwassenen. Ook kan je eindeloos spelen in de beeldende kunstinstallaties. Uiteraard allemaal coronaproof!

Over 2turvenhoog:
Ook jonge kinderen hebben recht op kwaliteitskunst. Daarom schept Stichting 2+ Producties, de stichting achter 2turvenhoog festival, al meer dan 20 jaar ruimte voor het maken en presenteren van voorstellingen en installaties aan de allerkleinste kinderen (0-6 jaar) en de mensen om hen heen. Zodat kinderen, kunst en kunstenaars elkaar kunnen ontmoeten en wederzijds inspireren.

Schuim
Schuim is één van de voorstellingen en is een zintuiglijke en speelse theatervoorstelling voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Waarin verbeelding en fantasie alles tot leven brengt. Het zijn Almeerse makers, co-productie met 2turvenhoog, en vorig jaar zaten ze in de proeftuin zaten en nu in première bij 2turvenhoog!Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze blogspagina! En ontvang jij al onze nieuwsbrief?

2 Turven Hoog

Stadhuisplein 2
1315 HT Almere
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

SintAirKlaas

SintAirKlaas

Per paard cadeautjes vervoeren gaat niet super snel, daarom schakelt Sinterklaas dit jaar échte vliegtuigen in! Ga de jij de pieten helpen bij Luchtvaartmuseum Aviodrome? Ze kunnen namelijk wel wat hulp gebruiken!

Luchtvaartmuseum Aviodrome.