Family Day bij Jumping JackTerug naar het overzicht

Tijdens het Family Day event hoeft geen één familielid zich te vervelen. Er is zoveel te doen!

Samen met buurman Club Pellikaan organiseert Jumping Jack een Family Day met activiteiten voor het hele gezin. Denk aan een family bootcamp, oud-Hollandse spelletjes, een TikTok dansworkshop, vrij jumpen en knutselen!

Wat is er te doen?
Tijdens het Family Day event hoeft geen één familielid zich te vervelen. Er is een springkussen, je kunt een TikTok dansworkshop van Dansschool Moves volgen, vrijspringen (30 minuten p.p.) bij Jumping Jack, knutselen bij de kidsclub, oud-Hollandse spelletjes spelen en meedoen met een familie bootcamp voor het hele gezin. Van dat alles krijg je mega trek, dus scoor een heerlijk broodje hamburger bij de kraam! 

Het event is van 10.00 - 14.00 uur. Je kunt op elk moment aanhaken om mee te doen met het knutselen en de spellen. Alleen het vrij jumpen en de family bootcamp hebben vaste tijden.

Klik op de roze button om je in te schrijven of voor meer informatie!

Tip: Voor meer sportieve uitjes kijk je in de Kidsproof eropuitpagina


Jumping Jack Club Pellikaan

Koninginneweg 1
1312 AW Almere
Openingstijden Maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) Prijs 5 euro per persoon (ex. eten en drinken) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Nog jarig voor de zomervakantie en wil jij het dit schooljaar ook nog een feestje geven? Voor jouw kinderfeestje hebben we de leukste tips en ideeën op een rijtje gezet! Wat dacht je van een sportief feestje, muzikaal, creatief of iets in de natuur? Er is volop keuze!

kinderfeestjes tips