icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Klimmen in de meivakantieTerug naar het overzicht

Lekker klimmen in het voorjaarszonnetje bij Klimpark Fun Forst Almere.

Fun Forest is open

Fun Forest Almere is open, maar wel aangepast en wat ze aankunnen binnen de huidige capaciteit i.v.m. de coronamaatregelen.

Heb jij zin om een lekker sportief dagje te gaan klimmen in het klimbos? Reserveer dan alvast een tijdslot voor woensdag 28 april of voor vrijdag 30 april t/m 9 mei, al deze dagen zijn ze geopend van 11:00 - 18:00. Of reserveer voor een andere woendag of weekenddag in de meivakantie natuurlijk!

Door de coronamaatregelen is reserveren verplicht, dus wees er snel bij want de boekingen gaan hard!

Strippenkaart

Kan jij geen genoeg krijgen van het klimbos? Dan is de strippenkaart wat voor jou! Met deze persoonlijke strippenkaart kan je tot wel vijf keer klimmen met korting. Er zijn twee strippenkaarten: een voor volwassenen en een strippenkaart voor kinderen tot 12 jaar. Zo kan het hele gezin voordelig klimmen. Check de site voor meer informatie.


Het klimbos

Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je hier wel. Je gaat de bomen in. Drie uur lang klim je van boom tot boom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje durf.

In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het klimpark heeft 5 parcoursen, van 3 tot 17 meter hoogte. Onze instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is.

Zelfstandig klimmen kan al met een minimumlengte van 1.20 m. Kinderen met een lengte tussen de 1.30 m en de 1.50 m moeten in enkele parcours begeleid worden door een mee klimmende volwassene (18+).

Er zijn vier reguliere parcoursen waar je al in mag klimmen als je langer bent dan 1.30 m. Daarnaast is er de Monkey Trail, waarin kinderen vanaf 1.20 m zelfstandig mogen klimmen.

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

Nog meer vakantietips in de meivakantie zijn te vinden op onze blogspagina!

Klimpark Fun Forest Almere

Kemphaanlaan 4
1358 AC Almere
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Meivakantie

Meivakantie

Wat gaan jullie allemaal doen in de lmeivakantie? Lammetjes kijken, met de kids een moestuintje aanleggen, avond4daagse lopen, lenteknutsels maken? In onze blogs vind je volop inspiratie. Laat die vakantie nog maar heel lang duren!

Vakantie inspiratie.