Leisure World Ice CenterTerug naar het overzicht

Schaatsen op de kunstijsbaan van 8500 vierkante meter in Dronten?!
In Leisure World kun je genieten van ijspret, of het buiten nou vriest of niet. Ook als het kwik niet onder nul komt, kun je in Leisure World terecht.

Voor de kinderen, beginnende schaatser en de jeugd op hockey- en kunstschaatsen is het middenterrein ideaal. Voor twee euro borg kun je een 'schaatsbokje' gebruiken, als het schaatsen nog niet vanzelf gaat. Onderuitgaan en weer opkrabbelen hoort erbij!

Uitgeschaatst of zin om lekker toe te kijken? In de Brasserie, het restaurant op de eerste verdieping, kun je lekker toekijken.

Wil je beter schaatsen of moet je nog beginnen met leren? Bij het Ice Center bieden ze ook lessen aan. In kleine groepen van max ca. 12 personen leer je schaatsen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Diverse oefeningen komen aan de orde zoals balans, houding, afzet, glijden etc. Kijk voor de mogelijkheden op de website of stuur ze meteen een bericht via het berichtenformulier!

TIP: Vier ook je feestje bij het Ice Center!

Leisureworld

Het Zwarte Water 25
8253 PD Dronten
Openingstijden Doordeweeks: 9:30 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur en 20:00 - 22:00 uur.
Weekend: 09:45 - 12:00 uur, 13:00 - 16:00 uur.

Openingstijden kunnen afwijken in vakanties en op feestdagen, zie de site.
Prijs zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!