icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Zomer op SchoklandTerug naar het overzicht

Een te gek zomerprogramma vol toffe familievoorstellingen en workshops!

Schokland is deze zomer weer de perfecte locatie voor één groot cultureel festival! Daarom organiseert Cultuurbedrijf Noordoostpolder van juni tot september een tof programma vol te gekke workshops, voorstellingen en meer!
De activiteiten worden georganiseert rondom het museumterrein, in het prachtige landschap van Schokland. Er vinden verschillende toffe familievoorstellingen plaats zoals Aadtje Piraatje viert feest, Deze ridder zegt NEE!, Kikker de mini-musical en meer. Ook biedt Museum Schokland hele leuke gratis workshops aan voor de allerjongsten! 

KinderKunstRoute
Voor de jonge gasten is de speciale Kinderkunstroute superleuk! De kleurrijke en avontuurlijke KinderKunstRoute is op het museumterrein te vinden en is met een regulier entreekaartje gratis te beleven. Tijdens de hele zomervakantie worden bovendien gratis kindervoorstellingen, -workshops en –activiteiten aangeboden. Deze zijn ook gratis toegankelijk! Wel is een reservering en een regulier entreekaartje vereist. Beleef de KinderKunstRoute nog tot en met 3 oktober!

Interesse of meer weten over de Zomer op Schokland? Klik dan op de roze websitebutton voor meer informatie!

TIP: kijk in onze uitagenda voor de opkomende activiteiten en workshops op Schokland! 

Museum Schokland

Middelbuurt 3
8319 AB Schokland
Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht