Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

Musicalles voor kinderen bij Telekids Musicalschool in Almere. Schrijf je in voor een proefles!

Zingen, dansen en acteren voor kinderen van 4-9 jaar! De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 9 jaar. Grote broer RTL Talent Academy heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 10 t/m 18 jaar.

De musicallessen gaan ook in tijden van corona gewoon door. Via Zoom of in de buitenlucht. Sinds maart worden alle lessen zo veel mogelijk buiten – op of rondom de leslocatie – en dus fysiek gegeven.

Schrijf je NU in voor een proefles via de roze websitebutton.

TIP: We hebben ook nog leuke knutseltips voor thuis voor je op een rijtje gezet!

Telekids Musicalschool Almere


Almere
Openingstijden Bekijk de website voor de openingstijden voor jouw leeftijd Prijs Zie de website voor de actuele prijsgegevens Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand