icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Almere - Fort PampusTerug naar het overzicht

Vaar met de Veerdienst Amsterdam van Almere naar Fort Pampus vanaf Marina Muiderzand!

Veerdienst Amsterdam

Superleuk! De Veerdienst Amsterdam vaart dit seizoen weer van Almere naar Forteiland Pampus! Helaas door corona voorlopig ook alleen naar Pampus. Houd de site in de gaten voor veranderingen.

Tijdens het veerdienst seizoen varen ze elke zaterdag van Marina Muiderzand naar Pampus ! Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken & dineren, of watersporten. 

Ze varen dit seizoen elke zaterdag van 4 juni t/m 23 oktober. Elke zaterdag is er een middag afvaart, vertrek om 13.15 uur om ongeveer 17:15 uur ben je weer terug. Het bezoek aan Pampus is ruim 2,5 uur, met bootreis ruim 4 uur.


Forteiland Pampus

Forteiland Pampus is meer dan 100 jaar geleden gebouwd als vesting om de toegang tot Amsterdam te beschermen. Het eiland is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoedlijst).

TIP: neem eens een kijkje op onze kidsproof kinderfeestjespagina!

Veerdienst Amsterdam

Ijmeerdijk 4
1361 AA Almere
Openingstijden 5 juni t/m 23 oktober
elke zaterdag 13:15 uur afvaart in Almere
Prijs zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht