Avontura AlmereTerug naar het overzicht

Een speelparadijs met een kinderdisco, trampolines, touwladders en nog véél meer!
Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met een eigen thema. Kinderen in de leeftijdscategorie van 0 t/m 12 jaar beleven in Avontura de leukste avonturen met de mascottes Okke & Pi. Geniet van puur speelplezier!

Betreed de wijde wereld van Avontura. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Almere. Dat betekent heel veel avontuur! Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten!

In deze wijde wereld beleven kleine ontdekkers een hoop spannende avonturen! Okke en Pi staan bovendien al op jullie te wachten in Avontura. Zij willen jou en je vriendjes graag vergezellen op jullie nieuwste avontuur.

Horeca
In onze horeca kun je terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje. Zo komen ouders even helemaal tot rust, terwijl de kids al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis.

Veiligheid tijdens het spelen
Bij Avontura vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton. 

Leuke kinderfeestjes vind je op Kidsproof Almere!

 

Avontura Almere

Trekweg 41
1338 GA Almere
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestjesmaand!

Kinderfeestjesmaand!

Het is kinderfeestjesmaand bij Kidsproof Flevoland. Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit meer dan 100 feestjes, laat je inspireren door toffe thema-ideeën en ontdek originele cadeautips en feestelijke recepten. Zo maak jij van elke verjaardag een knalfeest! 

Kies jouw feestje!