icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

De FlierefluiterTerug naar het overzicht

Hier in Raalte kun je altijd lekker spelen, wat het ook voor weer is. Ideaal voor een dagje uit!
De Flierefluiter heeft een super gave binnen- en buitenspeeltuin zodat je altijd lekker kunt spelen. Er is een doolhof, voetbalvelden, trampolines, pony rijden, racen op skelters, kinderboerderij, obstakelparcours en nog veel meer!

Kom zelf ontdekken hoe snel kun jij door het obstakelparcours kunt komen en zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen. Denk je dat je de uitgang kunt vinden van het doolhof?

Voor de ouders zijn er verschillende heerlijke plekken om te zitten, buiten op het terras met uitzicht over de speeltuin, maar ook binnen in het indoor gedeelte. Daarnaast heeft de Flierefluiter een groot horeca punt. Niet alleen voor lekker koffie en thee, maar ook voor een lunch of avondeten kan je hier goed terecht!

En bij lekker weer kun je een plons nemen in het zwembad!

Kortom een heel compleet speelparadijs voor alle leeftijden met een heerlijke boerderijsfeer en zijn in 2020 zijn uitgeroepen door de ANWB tot leukste uitje van Overijssel!

Kijk voor meer informatie op de website via de roze button. 

Tip: Kijk voor meer leuke activiteiten in de Uitagenda.

De Flierefluiter

Raarhoeksweg 49
8102 SZ Raalte
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht