Eropuit met de bus!Terug naar het overzicht

Ga er deze zomer op uit met de bus! De leukste uitjes met een bushalte in de buurt én met zomerdeal!
Ook zo'n zin in de zomer? Mijn kinderen vinden de bus al een uitje op zich. Die van jou ook? Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met een bushalte in de buurt. Benieuwd, lees dan ook onze blog!

Zomerdeals met de bus

Vakantietip: Met de zomerdeals reis je in de zomervakantie extra voordelig met de bus of regionale trein. En niet alleen binnen Almere, maar ook richting Amsterdam, check dus snel alle tips in de uitagenda!

Zomerretourtje A’dam - €5. Twee keer een Go uur reiskaart, overstappen mogelijk binnen 45 minuten. Doordeweeks geldig vanaf 09:00, op zaterdag en zondag de hele dag. Geldig te gebruik van 9 juli t/m 28 augustus.
Kidsticket - €5. Deze kidsdeal bestaat uit een allGo strandlaken + papieren kinderticket. Aan te schaffen voor kinderen t/m 11 jaar. Geldig op alle allGo en R-net bussen binnen Almere. Geldig vanaf 10 juli t/m 28 augustus.
20-reizenkaart Dal – van €27 voor €22. Reizen met de allGo bus. 20 keer 90 minuten reizen, alleen tijdens daluren. De aanbieding geldt van 8 juli t/m 28 augustus 2022.

In onze blog lees je onze favoriete zomeruitjes die je met de bus kunt bereiken!

Bekijk de zomerdeals via de roze button! En in dit blog vind je een heleboel zomervakantietips mét bushalte in de buurt! Ga bijvoorbeeld gemakkelijk langs bij de Floriade, pak de bus naar het klimbos bij Stadslandgoed de Kemphaan of ga gezellig met het openbaar vervoer naar een verkoelend strandje!

Keolis

Stationsplein 22
Almere
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Straaljagerweken bij Aviodrome

Straaljagerweken bij Aviodrome

Ben jij een goede straaljagerpiloot? Test jouw skills tijdens stoere straaljagertesten.

Kom deze zomer naar de straaljagerweken bij Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad.

Alles over straaljagers!