Kidsproof KinderfeestTerug naar het overzicht

Ben je erbij? Op zaterdag 10 september is het Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten!
Heb jij, net als wij, weer zo genoten van het Kidsproof Kinderfeest afgelopen mei? Of kon je deze keer niet en heb je het gemist? Blokkeer dan  snel zaterdag 10 september in je agenda zodat je deze editie niet gaat missen! Het gaat weer geweldig worden!

Kidsproof Kinderfeest
Op zaterdag 10 september kan iedereen weer meedoen aan ontzettend veel leuke activiteiten tijdens het Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten! Kom jij ook? Het wordt een feestelijke dag met heel veel kinderactiviteiten voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar! Het Kidsproof Kinderfeest is deze editie op het Globeplein & Rio de Janeiroplein van het winkelcentrum Almere Buiten

Entree is gratis, veel activiteiten zijn kosteloos, voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd.

Activiteiten
Op het Kidsproof Kinderfeest kun je meedoen met heel veel verschillende workshops en activiteiten, georganiseerd door organisaties in en rondom Almere.
Zo kun je onder andere meedoen met een speurtocht, een heleboel spelletjes doen en lekker creatief bezig zijn!

Waar

Op het Globeplein & Rio de Janeiroplein van het winkelcentrum Almere Buiten

Wanneer
Zaterdag 10 september van 12.00 tot 17.00 uur

Entree
Gratis! Haal je strippenkaart op bij de infostand om mee te doen aan alle activiteiten. Voor enkele activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd.

Klik op de roze websitebutton om te lezen hoe de editie van mei was dit jaar!

Deelnemen als organisatie of bedrijf? Mail ons op flevoland@kidsproof.nl

Kidsproof Flevoland


Openingstijden 12.00-17.00 uur Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.