icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Summer Senses FestivalTerug naar het overzicht

Kunstlinie zorgt voor een feestelijke zomer in Almere met concerten, films en voorstellingen!

Wat een feest deze zomer in Almere!

Beleef een heerlijke zomer met het beste van Kunstlinie! Van 10 juli t/m 22 augustus vindt Het Summer Senses Festival plaats. Dit ademt kunst, theater, film, muziek en innovatie.

Zet je zintuigen op scherp en beleef het zomergevoel tijdens een bijzonder aanbod: onder andere etalage-concerten, de Sound Experiment Room, Good Vibrations – een familiefilm met muziek, diverse theatervoorstellingen en een programmering op maat bij Prikkelarm.

Summer Senses Walk Through is een doorlopend programma (van woensdag t/m zondag) waarbij je wandelend door Kunstlinie van verschillende kunstvormen kan genieten. 

Er zitten activiteiten bij die super leuk zijn voor het hele gezin! 

Bekijk het complete programma via de website. Klik daarvoor op de roze button!

TIP: Na het festival uiteten in Almere? Neem een kijkje op onze Uit Eten - pagina voor toffe restaurantjes voor kinderen!

Kunstlinie

Esplanade 10
1315 TA Almere
Openingstijden Zie website, verschilt per voorstelling Prijs Zie website, verschilt per voorstelling Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht