SintAIRklaasTerug naar het overzicht

Help de pieten met het vervoeren van de pakjes in de vliegtuigen bij het Aviodrome in Lelystad.

SintAIRklaas

Per paard cadeautjes vervoeren gaat niet super snel, daarom schakelt Sinterklaas dit jaar échte vliegtuigen in!
Luchtvaartmaatschappij SintAirways doet zijn intrek in het oude Schipholgebouw bij Luchtvaartmuseum Aviodrome. Maar helemaal soepel verloopt het nog niet… de pieten kunnen jouw hulp goed gebruiken! Kom jij helpen op 20, 21, 27 of 28 november?

Help de pieten

Stap binnen in het ontplofte cadeautjesmagazijn en help mee de pakjes sorteren, assisteer met het inpakken van de breekbare cadeautjes in de keramiekkamer, scan de binnenkomende verlanglijstjes samen met de PostPiet en stippel onder begeleiding van de Pietloten de vliegroutes uit. Dan pas is het vliegtuig klaar voor Pakjesavond. Ready for take-off!
Schiphol 1928

SintAirways vestigt zich in Schiphol 1928. Dit historische gebouw is een exacte replica van het Schiphol uit 1928, en heeft alles wat de pieten nodig hebben: pakjesbalies, een vertrekhal en aangrenzend platform voor de vliegtuigen. Je helpt dus niet alleen de sint, maar je leert ook nog iets over vliegen vroeger!

SintAIRklaas zit inbegrepen in een regulier entreeticket voor Luchtvaartmuseum Aviodrome en houders van de Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART hebben gratis toegang.

Klik snel op de roze button voor meer informatie!

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze zorg- en opvoedingspagina!

Mogelijk gooien de corona-maatregelen roet in het eten voor SintAIRklaas, dus houd de website van Luchtvaartmuseum Aviodrome goed in de gaten voor de actuele openingsdagen en -tijden.

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Openingstijden 20, 21, 27 of 28 november van 10 tot 17:00 uur in verschillende shifts toegang. Prijs Prijs: alle activiteiten van Space Academy zijn inbegrepen bij een entreeticket tot Aviodrome. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pepernoten Pizza

Pepernoten Pizza

Jummie, wij krijgen nu al trek! Speciaal voor de Sinterklaasperiode heeft Happy Italy een nieuwe pizza op de menukaart staan. De pepernoten pizza! In alle vestigingen van Happy Italy in Nederland geniet je nog tot en met zondag 5 december van deze zoete pizza.

Snel naar Happy Italy!