Straaljagerweken AviodromeTerug naar het overzicht

Ontdek deze zomer alles over straaljagers bij Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad!

Ben jij een goede straaljagerpiloot? Test jouw skills tijdens stoere straaljagertesten. Geschikt en leuk om te doen voor bijna alle leeftijden. Tijdens de straaljagerweken zijn er tal van extra gratis straaljager-activiteiten die je kunt doen tijdens een bezoek aan Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad. 

Straaljager-activiteiten
Vlak naast indrukwekkende straaljagers staan, ze aanraken en misschien zelfs wel even in de cockpit kruipen. Tijdens de straaljagerweken komen de meest bijzondere straaljagers van Nederland wel heel dichtbij! Tip: ga dan meteen op de foto met jouw favoriete straaljager! Met een straaljageroverall aan ben je helemaal in stijl! Deze foto komt zeker weten boven je bed te hangen!

Kun jij goed herrie maken? Straaljagers ook! Tot wel 150db. Brul jij harder dan een straaljager? Doe de test! Of test of jouw ogen in topconditie zijn met de ogentest! Als straaljagerpiloot gaat alles namelijk razendsnel aan je voorbij.

Ook belangrijk: Straaljagerpiloten moeten natuurlijk heel fit zijn, want het besturen van een straaljager is topsport. Hoe fit ben jij Vlieg zo snel je kunt over de straaljagerpiloten-stormbaan! Ben je ook nog eens razensnel, sneller dan een F-16? Neem het dan op tegen een straaljager tijdens deze test!

Vliegen in een straaljager
Als jij het in je hebt om straaljagerpiloot te zijn, dan is het tijd voor de ware test… vliegen in een straaljager. Bij Aviodrome vind je – naast twee “gewone” simulatoren – twee straaljagersimulatoren. Kruip in de digitale cockpit van een F-16 of Starfighter en vlieg rakelings langs je huis.

De straaljagerweken bij Aviodrome zijn van 9 juli t/m 4 september! Lees meer informatie, of koop meteen jouw kaartjes, via de roze websitebutton!

TIP: Aviodrome is ook een avontuurlijke bestemming voor je kinderfeestje!

Meer Kidsproof uitjes in Flevoland tijdens de zomervakantie? Neem een kijkje op onze Facebookpagina voor inspiratie!

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Openingstijden

Dinsdag t/m zondag open van 10.00 tot 17.00 uur

Op maandag gesloten

Prijs Zie website voor actuele kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Straaljagerweken bij Aviodrome

Straaljagerweken bij Aviodrome

Ben jij een goede straaljagerpiloot? Test jouw skills tijdens stoere straaljagertesten.

Kom deze zomer naar de straaljagerweken bij Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad.

Alles over straaljagers!