icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

MeerZoo DierenparkTerug naar het overzicht

Een zorgdierenpark waar je heerlijk kunt spelen, leren en bijzondere dieren kunt bekijken!
MeerZoo is een kleinschalig dierenpark en kinderboerderij, waar je lekker kunt spelen en ontdekken! MeerZoo heeft verschillende dieren op het park, waaronder knaagdieren, reptielen, een Bengaalse kat, en ook verschillende zoogdieren zoals een alpaca, een wasbeer, ezels en paarden. En er is zelfs een aquarium!

Ook zijn er een aantal extra bijzondere dieren die worden opgevangen en slecht op sommige dagen te zien zijn. Dit zijn slangen, schildpadden en verschillende vogelsoorten. Er is ook een kleine speeltuin om heerlijk buiten te klimmen en klauteren, en een binnen speelplaats met allerlei leuke (creatieve) spelletjes. 

Wil je meer info? Neem dan een kijkje op de website door op de roze button te klikken!

Tip: wist je dat Kidsproof Lelystad ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

MeerZoo

Steenwijkerweg 15
8316 RG Marknesse
Openingstijden Woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur Prijs Kinderen t/m 2 jaar gratis
Kinderen van 3 tot en met 10 jaar: €3,50
Volwassenen: €5
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht