Uitjes in de herfstvakantieTerug naar het overzicht

In de herfstvakantie hoef jij niet thuis te zitten: je kan toffe avonturen beleven in dit outdoorpark!
Actieve uitjes in de herfstvakantie!
Je kan alleen komen, of je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen. Het is uitdagend, maar je kiest zelf wat je wel en niet doet. Onze outdoorbegeleiders zorgen dat iedereen mee kan doen en plezier heeft.

Je hebt volop keus: Survival, Boogschieten, Expeditie Outdoor en nog veel meer. Kijk hieronder voor alle vakantie-uitjes.

Treasure Hunt Vakantie-uitje
Bij dit uitje ga je met je familie op pad. Bij aanvang krijg je een duidelijke uitleg en vervolgens ga je als groep je eigen weg. Jong en oud werkt samen bij het verzamelen van aanwijzingen en uitvoeren van de opdrachten die je helpen om de schat te vinden.
Zondag 16 & 24 okt, € 6,50 p.p., voor het hele gezin, ca 1,5 uur

Vakantie-uitje Boogschieten
Wil je alleen, of met een paar vrienden of vriendinnen, leren boogschieten? Kom dan naar de Open Inschrijving! Boogschieten is een leuke buitensport die voor iedereen snel te leren is. Je krijgt les van een ervaren instructeur en zal merken dat je steeds beter schiet. Raak jij de roos?
Dinsdag 19 okt, € 9,50 p.p., vanaf 7 jaar, 1,5 uur

Vakantie-uitje Bushcraft
Leer vaardigheden die je nodig hebt om te overleven in de natuur, zoals water filteren, een schuilplek maken en een vuurtje stoken. Je weet straks alles wat je nodig hebt om te overleven. Een ervaren outdoorbegeleider leert je navigeren, water filteren en zelf brood bakken boven je eigen kampvuur. En maak kennis met de regel van 3, een belangrijk hulpmiddel voor bushcrafters!
Woensdag 20 oktober, € 13,50 p.p., vanaf 8 jaar, 3 uur

Expeditie Outdoor
Tijdens Expeditie Outdoor kun je al je vaardigheden inzetten! Vuur maken, boogschieten, codes kraken en meer uitdagende proeven staan je te wachten in Expeditie Robinson! Snelheid, een goed geheugen, soms wat kracht en een beetje slimheid; alle inzet is nodig om de expeditie tot een goed einde te brengen.
Donderdag 21 okt, € 12,50 p.p., 8 t/m 12 jaar, 2,5 uur

Kids Survival Vakantie-uitje
Iedereen vanaf 8 jaar tot en met 14 jaar kan zich inschrijven en meedoen aan een sportieve en speelse survival.
Vrijdag 22 okt, € 9,50 p.p., vanaf 8 jaar, 2 uur

Uitgebreide informatie vind je onder de roze websitebutton!

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Openingstijden zie per onderdeel Prijs zie per onderdeel Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantietips.

Herfstvakantietips.

Jippie een hele week vrij. Een hele week vrij om bij te tanken van school en alleen maar leuke dingen doen. Samen op pad met het gezin is natuurlijk heerlijk en zo maak je ook nog eens mooie herinneringen. In onze nieuwsbrief vind je heel veel herfstvakantietips!

Tips in onze herfstnieuwsbrief