Vakantie-uitjes SECTerug naar het overzicht

In de vakantie hoef jij niet thuis te zitten, beleef de onvergetelijke avonturen bij Outdoorpark SEC!

Bij Outdoorpark SEC in Almere ben je aan het goede adres voor actieve uitjes tijdens de zomervakantie. Je hoeft in de vakantie niet thuis te zitten en beleeft samen met je vriendjes, broertje, zusje of alleen allerlei avonturen in het outdoorpark.

Beleef knallende uitdagingen en spetterende avonturen in je vakantie. Outdoorpark SEC Almere heeft een vakantieprogramma vol superleuke activiteiten. Iedere dag is er iets spannends te beleven.

Zo kun je survivallen, boogschieten, vuurtje stoken, klimmen over junglebruggen, kruipen door camotunnels, eten zoeken in de natuur, kanovaren en nog veel meer.

En is een dagje outdoor niet voldoende uitdaging voor jou, dan kun je meedoen aan de outdoor vakantieweek: vijf dagen lang een dagvullend programma met elke dag nieuwe activiteiten!

Om deel te nemen aan de vakantie uitjes kan je alleen komen of met je zus, buurjongen, nichtje, ouders, of verzorger- en meedoen aan een knallend avontuur tijdens je vakantie.

Het vakantieprogramma is beschikbaar van 16 juli tot en met 28 augustus.

Klik op de roze button voor meer info over de verschillende uitjes bij Outdoorparc SEC in de zomervakantie! Vergeet niet om op tijd jouw uitje te boeken!

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg 2
1358 AJ Almere
Openingstijden Verschillende dagen tijdens de zomervakantie, zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Nieuwsbrief!

Zomervakantie Nieuwsbrief!

ZOMERVAKANTIE! Wij verzamelen alle zonnige tips in Flevoland voor jou.
Waar ben jij deze zomer met de kids te vinden? Laat je inspireren! We hebben de leukste uitjes op een rij gezet!

Lees alle tips hier!