icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Zuiderzeemuseum weer open!Terug naar het overzicht

Yes! Het Zuiderzeemuseum is weer open vanaf dinsdag 2 juni! Reserveer je ticket vandaag nog.

Hoera! Het Zuiderzeemuseum is weer geopend! Vanaf dinsdag 2 juni kun je weer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum doen. 

Nieuw is "Vissen naar verhalen" 
Kinderen kunnen dit jaar letterlijk vissen naar verhalen in het buitenmuseum! Met een schepnet vissen zij letters op uit het water, waarmee zij de namen vormen van voorwerpen uit de omgeving. Is dit gelukt? Dan ontvangen zij een verrassing. Ook is er een nieuwe speurtocht en is Expeditie Waterwerken weer open!

Kom jij ook naar het Zuiderzeemuseum? Vergeet dan niet vooraf je ticket te reserveren. Je reserveert een starttijd, dus zorg ervoor dat je op tijd bent! 

Klik op de roze button voor alle getroffen maatregelen die het museum heeft genomen om een bezoek zo veilig en leuk mogelijk te houden. Bekijk de dagagenda voor een actueel overzicht van de verschillende activiteiten. 

Tip: neem een kijkje tussen alle andere uitjes die weer open zijn.

Zuiderzeemuseum

Wierdijk 12-22
1601 LA Enkhuizen
Openingstijden Op reservering dagelijks van 10:00 tot 17:00. Let op: vooraf online reserveren! Dat kan via de roze websitebutton. Prijs Reguliere entreeprijzen. Klik even door via de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Jippie het is zomervakantie!!

Kidsproof heeft de leukste tips voor je verzameld in de uitagenda. Neem er eens een kijkje door op de roze button te klikken.

Toffe zomervakantie uitjes!