MeidenfeestjeTerug naar het overzicht

Houd een meidenfeest bij Fancy Palace in Almere!
Fancy Palace Almere is een beautysalon speciaal bedoeld voor kinderen & tieners van 4 tot 14 jaar. De afgelopen 6 jaar heeft Fancy Palace kinderen en tieners een onvergetelijke dag bezorgd!

Fancy Palace kan je helpen om dè perfecte (verjaar)dag voor je kind te organiseren. Je dochter kan er een beautymeiden feest vieren, of kan langskomen met een vriendin, buurmeisje, nichtje of zus voor een arrangement voor twee personen.

Fancy Palace biedt b.v. het Fancy Topmodel Feestje: hairstyling, feest make-up, nagels lakken, fotoshoot en een modeshow op een echte catwalk. cupcakes en limonade of thee. Het feestje kan uitgebreid worden met een pedicure en een chocolade gezichtsmasker, aangevuld met een high tea, taart of fancy kleding.

Ook kan de jarige gehaald en gebracht worden door een limousine. Je kunt het zo luxe maken als je wilt!

Voor reserveringen en meer informatie klik je op de roze websitebutton

Kijk ook eens op onze eropuit pagina voor heel veel gave activiteiten in Almere e.o. Er is echt zoveel te doen!

Fancy Palace Almere

markerkant 12-3-09
1314AJ Almere
Openingstijden Kijk voor juiste data en tijden op de website Prijs Zie voor kosten de website met de juiste informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!