BrandweerfeestjeTerug naar het overzicht

Stoer! Een brandje blussen en spoedcursus tijdens je kinderfeestje bij Veiligheidsmuseum PIT.
Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in Veiligheidsmuseum PIT in Almere Stad. Vier je feestje in het thema Politie, Brandweer of Ambulance. Blus een brand zoals de brandweer, doe een spoedcursus tot ambulance verpleegkundige of los een misdaad op, net als de politie!
PIT heeft drie spannende feestjes om uit te kiezen. Bij elk feestje krijg je bij aankomst feestelijke koeken en onbeperkt limonade voor iedereen. Ook wordt er natuurlijk gezongen en krijgt de jarige een cadeautje!

Brandweerfeestje (7 – 10 jaar)
Test of je slim en sterk genoeg bent voor het stoere werk van de brandweer! Tijdens dit feestje gaan jullie onder andere een brandweerquiz spelen, brandslang trekken, digitaal brand blussen en buiten een echt brandje blussen (als het weer het toelaat). Als jullie alle opdrachten goed uitvoeren krijg je een brandweerdiploma.

Politiefeestje (4 – 7 jaar)
Doe mee met een speciale missie van de politie! Een dief heeft een museumstuk gestolen. De politie heeft een aantal tips gekregen dat het gestolen museumstuk in een kluis ligt. Ga op zoek naar de speurhondjes in het museum, voer de opdrachten uit, verzamel alle cijfers en kraak de code van de kluis.

Ambulancefeestje (6-10 jaar)
Doe een spoedcursus tot ambulanceverpleegkundige. Dat is een ander woord voor een zuster of broeder die op de ambulance werkt. Jullie gaan o.a. een ambulancequiz en een red-spel spelen, een brancard-race rennen en mummies van elkaar maken met verband. Als jullie alle opdrachten goed uitvoeren krijgen je een ambulancediploma.

Bijna jarig? Wees er snel bij want de feestjes van PIT zijn erg populair. Klik op “Naar de website” voor meer informatie over reserveringen.

Nog op zoek naar een cadeautje? Kijk bij onze tips op onze kinderwinkelpagina voor leuke winkels waar je de grappigste cadeautjes kunt scoren!

PIT

Schipperplein 4-6
1315 SB Almere
Openingstijden zie website Prijs €11,50 per kind, volwassenen betalen reguliere entree Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!