Spannend kinderfeestje PITTerug naar het overzicht

Vier je feestje in het thema politie, brandweer of ambulance bij Veiligheidsmuseum PIT in Almere
Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in Veiligheidsmuseum PIT in Almere Stad. Vier je feestje in het thema politie, brandweer of ambulance. Blus een brand zoals de brandweer, doe een spoedcursus tot ambulance verpleegkundige of los een misdaad op, net als de politie!
PIT heeft drie spannende feestjes om uit te kiezen. Bij elk feestje krijg je bij aankomst feestelijke koeken en onbeperkt limonade voor iedereen. Ook wordt er natuurlijk gezongen en krijgt de jarige een cadeautje!

Politiefeestje (4 – 7 jaar)
Doe mee met een speciale missie van de politie! Een dief heeft een museumstuk gestolen. De politie heeft een aantal tips gekregen dat het gestolen museumstuk in een kluis ligt. Ga op zoek naar de speurhondjes in het museum, voer de opdrachten uit, verzamel alle cijfers en kraak de code van de kluis.

Brandweerfeestje (7 – 10 jaar)
Test of je slim en sterk genoeg bent voor het stoere werk van de brandweer! Tijdens dit feestje gaan jullie onder andere een brandweerquiz spelen, brandslang trekken, digitaal brand blussen en buiten een echt brandje blussen (als het weer het toelaat). Als jullie alle opdrachten goed uitvoeren krijg je een brandweerdiploma.

Ambulancefeestje (6-10 jaar)
Doe een spoedcursus tot ambulanceverpleegkundige. Dat is een ander woord voor een zuster of broeder die op de ambulance werkt. Jullie gaan o.a. een ambulancequiz en een red-spel spelen, een brancard-race rennen en mummies van elkaar maken met verband. Als jullie alle opdrachten goed uitvoeren krijgen je een ambulancediploma.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de jarige? Check hier de leukste kinderwinkels op onze kinderwinkelpagina!

PIT

Schipperplein 4-6
1315 SB Almere
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs