Hip & CreatiefTerug naar het overzicht

Bij Zoo Creatief kun je hippe tassen, tashangers, memoborden, vogelhuisjes en nog veel meer maken!

Zoo Creatief
Suzanne Jonker heeft een fantastisch atelier aan huis in Almere Buiten. Hier kun je workshops volgen, verjaardagsfeestjes geven en meedoen met de kinderknutselclub.

Bij Zoo Creatief maken ze van jouw verjaardag een heel gezellig knutselfeest met limonade, cakejes, een snoepje en als extra optie kun je afsluiten met poffertjes.

De feestjes duren (afhankelijk van de leeftijd) 1,2 a 2 uur of een half uurtje langer als je wilt afsluiten met poffertjes. Minimaal 5 en maximaal 10 kinderen.

Je kunt kiezen uit de volgende knutselfeestjes: vogelhuisje beplakken 5+, spiegel versieren 5+, dromenvanger maken 6+, pen van filoklei maken 7+, zeepketting maken 8+, tashanger maken 8+, memobord maken 10+ of schoudertas versieren 6+. Klik hieronder door naar de website van Zoo Creatief om de bijbehorende foto's te bekijken....daar wordt je zó enthousiast van!

Voor reserveringen, beschikbare data of verdere informatie kun je bellen met Suzanne Jonker 06-48353507 of een e-mail sturen naar info@zoocreatief.nl. Je mag (op afspraak) ook van te voren komen kijken. 

Lekker shoppen in Almere? Klik hier voor onze winkeltips!

Zoo Creatief

Zondaghof 6
1335 LC Almere
Openingstijden Op afspraak Prijs Vanaf €12,50 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Oh kom maar eens kijken..... wat er allemaal te doen is!

Oh kom maar eens kijken..... wat er allemaal te doen is!

Sinterklaas is weer in het land met zijn Pieten. En wat fijn dat er weer heel wat toffe sinterklaasactiviteiten te doen zijn in de omgeving! Lees snel in onze uitagenda alles over intochten en activiteiten.

uitagenda vol sinterklaasactiviteiten