Feest met een pannenkoekTerug naar het overzicht

Jarig? iets te vieren? Dat kan bij pannenkoekenrestaurant voor het hele gezin in Lelystad!

Pannenkoeken eten is een feestje!

Binnenkort een leuk feestje organiseren voor de kinderen? Ook daarvoor kan je terecht bij ons pannenkoekenrestaurant De Polderpannenkoek in Lelystad.

Verjaardagsfeestje; wie jarig is trakteert

Hoera je kind is jarig! Dat verdient een extra feestelijke traktatie en wie houdt er nou niet van pannenkoeken. Hoe leuk is het dan om haar of zijn verjaardag te vieren met alle vriendjes en vriendinnetjes bij ons pannenkoekenrestaurant De Polderpannenkoek in Lelystad. Als je in de week komt dat je kind jarig is, krijgt de jarige een Knutsel Polderpannenkoek* én een verrassingsijsje gratis!

*Vergeet niet een bewijs mee te nemen, waarop de geboortedatum staat van je kind. Deze actie is alleen geldig voor kinderen tot 13 jaar.

Zwemdiploma gehaald?

Heeft jouw kanjer haar of zijn zwemdiploma gehaald? Gefeliciteerd en reden genoeg voor een feestje! Kom het dezelfde dag vieren met de trotse familie; papa en/of mama, opa en/of oma, ooms en/of tantes en neefjes en/of nichtjes bij De Polderpannenkoek. Uiteraard verdient jouw kind een beloning voor het harde werken en krijgt hij/zij een Knutsel Polderpannenkoek of een overheerlijke portie poffertjes én een verrassingsijsje gratis! Vergeet je niet je zwemdiploma* mee te nemen?

*Op vertoon van je zwemdiploma kom je in aanmerking voor deze actie.

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan! 

Tip: wist je dat Kidsproof Flevoland ook allerlei handige adresjes voor hulp bij de opvoeding op een rijtje heeft gezet?

De Polderpannenkoek

Agorahof 11
8224 JG Lelystad
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info! Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs