MeerZoo KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Vier jouw verjaardagspartijtje tussen de dieren bij MeerZoo Dierenpark in Marknesse!
MeerZoo is een kleinschalig dierenpark en kinderboerderij, waar je lekker kunt spelen en ontdekken! Tijdens jouw kinderfeestje krijg je een speciale rondleiding door het park, langs alle bijzondere dieren. Natuurlijk kun je dan ook al je vragen stellen!

Na de rondleiding kunnen de kinderen binnen of buiten spelen, kunnen de cadeautjes worden uitgepakt en kan er eventueel taart worden gegeten! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zoals bijvoorbeeld ook een dinosaurus uit klei bikken of een leuke speurtocht doen. Na het spelen gaat de rondleiding verder en gaan de kinderen de geiten en varkens voeren. Na afloop krijgt iedereen een veer (van een van de vogels) of een stekel van de stekelvarkens mee.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat Kidsproof Lelystad ook de allerleukste clubjes voor kinderen in de regio op een rijtje heeft gezet?

MeerZoo

Steenwijkerweg 15
8316 RG Marknesse
Openingstijden Op afspraak, het feestje duurt 1,5 tot 2 uur Prijs Vanaf €5,50 per persoon Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!