icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Maak een grabbeltonTerug naar het overzicht

Laat mensen op Koningsdag grabbelen en 'verkoop' zo het speelgoed waar je uitgekeken op bent.
Wat heb je nodig?
Speelgoed waar je uitgekeken op bent en wat je wilt verkopen. Daarnaast heb je inpakpapier nodig, oude kranten en een grote ton of mand.

Maak je grabbelton.
Scheur de oude kranten in repen en doe die in de mand. Zoek speelgoed uit wat je wilt verkopen. Zorg ervoor dat dit geen rommel is en dat het niet kapot of incompleet is. Pak dit speelgoed in en stop het tussen de krantenrepen in de mand. Maak een bord met een aansprekende tekst, die duidelijk maakt dat mensen bij jou voor een bepaald bedrag mogen grabbelen. Bijvoorbeeld 25 cent of een euro. Laat de prijs afhangen van het type speelgoed dat je in de grabbelton hebt gedaan. 

Op de vrijmarkt
Zoek met je grabbelton een plaatsje op de vrijmarkt. Zet het bord neer waar mensen het goed zien. En nu maar proberen om mensen te krijgen die bij jou willen grabbelen. Succes!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weer open!

Weer open!

Wat fijn dat we weer steeds meer er op uit kunnen! Hebben jullie dat ook zo gemist? Op elke pagina vind je nu een roze 'weer open' button. Lekker overzichtelijk! Blijf wel de site van de aanbieder ook in de gaten houden.

Uitjes die weer kunnen!