icon-closeConcertgebouw week 22
icon-closeConcertgebouw week 22

DubbelOpTerug naar het overzicht

Op de Kemphaan vind je het Kip&Ei restautant "Dubbel-Op". Kom smullen van de nieuwe gerechten!
Het terras is weer geopend vanaf 1 juni 12:00 uur!  Wel op gepaste afstand van 1.5 m. maar dat mag de pret niet drukken.

De looproute die voor je uitgezet is is belangrijk om zo elkaar goed te kunnen passeren.

Als je er bent wordt je ontvangen en is het de bedoeling dat je klachtenvrij bent en ontsmet je je handen dmv de desinfectiegel op de ontvangst tafel. Daarna wordt je naar een tafel begeleid.

Via je telefoon kan je zelf een bestelling doen door de QR-code op je tafel te scannen.
Je bestelling wordt dan aan een aanzet tafel uitgeserveerd en kun je deze zelf pakken om heerlijk te kunnen genieten van al het lekkers en van het uitzicht. Afrekenen gebeurt gelijk wanneer je de bestelling geplaatst heeft.

Wil je geen gebruikmaken van de QR-code bestellen dan kan je op je telefoon de menukaart bekijken en je bestelling plaatsen bij ons team en dan graag betalen met pin om het aantal contactmomenten zoveel mogelijk te beperken.


Op Stadslandgoed de Kemphaan is genoeg te doen. Een toplocatie voor een dagje buiten genieten. En bij regen zijn er genoeg overdekte locaties. Tussendoor heerlijk genieten van de nieuwe menukaart van Kip&Ei restaurant Dubbel-Op. Bij restaurant Dubbel-Op gaat het roer om! Van een pannenkoekenrestaurant is Dubbel-Op veranderd in een echt Kip&Ei restaurant!

Als de kippen erbij zijn, kiplekker, haantje de voorste en kakelvers zijn woorden die in de nieuwe menukaart van Dubbel-Op te vinden zijn. Kom smullen van de kip-ei producten die allergenen vrij gekruid en halal geslacht zijn. Probeer bijvoorbeeld de heerlijke kiptapas!

Voor de echte pannenkoekenliefhebber staan er nog steeds pannenkoeken op het menu. Deze worden tegenwoordig allemaal standaard gluten en lactose vrij gebakken.

Meer weten over Dubbel-op of direct reserveren? Klik op de websitebutton!

Wist je dat er op de Kemphaan veel leuke dingen te doen zijn, zoals de boerenmarkt, het kabouterpad, de apen van Stichting Aap en de Jungle tuin? Kijk snel tussen de tips!

Dubbel-Op

Kemphaanpad 8
1358 AC Almere
Openingstijden Zie de website van Dubbel-Op via de websitebutton voor actuele openingstijden. Prijs Klik voor actuele prijzen op de websitebutton voor de website van Dubbel-Op! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs