icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

DubbelOpTerug naar het overzicht

Op de Kemphaan vind je het Kip&Ei restautant "Dubbel-Op". Kom smullen van de nieuwe gerechten!
Op Stadslandgoed de Kemphaan is genoeg te doen. Een toplocatie voor een dagje buiten genieten. En bij regen zijn er genoeg overdekte locaties. Tussendoor heerlijk genieten van de nieuwe menukaart van Kip&Ei restaurant Dubbel-Op. Bij restaurant Dubbel-Op gaat het roer om! Van een pannenkoekenrestaurant is Dubbel-Op veranderd in een echt Kip&Ei restaurant!

Als de kippen erbij zijn, kiplekker, haantje de voorste en kakelvers zijn woorden die in de nieuwe menukaart van Dubbel-Op te vinden zijn. Kom smullen van de kip-ei producten die allergenen vrij gekruid en halal geslacht zijn. Probeer bijvoorbeeld de heerlijke kiptapas!

Voor de echte pannenkoekenliefhebber staan er nog steeds pannenkoeken op het menu. Deze worden tegenwoordig allemaal standaard gluten en lactose vrij gebakken.

Meer weten over Dubbel-op of direct reserveren? Klik op de websitebutton!

Wist je dat er op de Kemphaan veel leuke dingen te doen zijn, zoals de boerenmarkt, het kabouterpad, de apen van Stichting Aap en de Jungle tuin? Kijk snel tussen de tips!

Dubbel-Op

Kemphaanpad 8
1358 AC Almere
Openingstijden Zie de website van Dubbel-Op via de websitebutton voor actuele openingstijden. Prijs Klik voor actuele prijzen op de websitebutton voor de website van Dubbel-Op! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht