Voetbalkamp herfstvakantieTerug naar het overzicht

Drie dagen werken aan je techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel bij de Almere City FC Academy. 7+
In de vakantie is er genoeg tijd om te voetballen! En als deze sport ergens wordt beoefend, dan is het wel bij de Almere City FC Academy. Schrijf je in voor het te gekke voetbalkamp en verbeter je voetbalskills!

Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat motiveert om te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Een Almere City FC Voetbalkamp is een voetbalkamp waar kids super enthousiast vandaan komen, omdat ze niet alleen beter hebben leren voetballen, maar ook beter hebben leren samenspelen, waardoor ze nog meer plezier hebben in voetbal en dus beter presteren.

Op het kamp worden allerlei vaardigheden ontdekt en verbeterd. Er wordt getraind in kleine groepen waardoor kinderen veel persoonlijke aandacht en tips krijgen. En helemaal leuk: iedereen loopt rond in een Almere City FC voetbaltenue!

Het kamp vindt plaats van 18 t/m 20 oktober. Alle dagen van het kamp starten om 09.00 uur en zijn om 16.00 uur afgelopen. Iedereen van 7 t/m 13 jaar oud, meiden en jongens, veldspelers en keepers, zijn welkom. Schrijf je dus gauw in voor meerdere dagen voetbalplezier!

Klik voor meer info over het voetbalkamp op de roze button!

Almere City FC Voetbalkampen

Competitieweg 20
1318 EA Almere
Openingstijden Klik op de roze button om te zien op welke dagen van de vakantie het kamp valt. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Fijn dat de herfstvakantie eraan zit te komen. Even weer lekker bijkomen van de drukke schema's en school. In onze uitagenda kun je weer volop tips vinden voor toffe herfstuitjes!

Herfstuitjes in de uitagenda