De LEUKSTE Sinterklaasintochten yn Fryslân 2019

4 november 2019
Het is alweer BIJNA zover, dé intocht van het jaar: Sinterklaas en zijn Pieten. Wij hebben vier intochten in vier plaatsen yn Fryslân op een rijtje gezet.
intocht in Heerenveen

SNEEK
Zaterdag 16 november maakt Sinterklaas om 14.00 uur zijn spectaculaire intocht met de boot in de Kolk bij de Waterpoort Sneek. Sinterklaas wordt bij de Waterpoort verwelkomd door gastheer Clown Sander en de Burgemeester. Hierna maakt hij een tocht door het centrum met al zijn pieten, vergezeld door muziekkorpsen en dweilorkesten. Dat wordt super gezellig!LEEUWARDEN
Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer aan in Leeuwarden. Vanaf 12.00 uur kun je naar de Sint zwaaien in de Prinsentuin!  Zelfs de glutenvrije pieten zijn aanwezig, dus voor iedereen is het FEEST!
DRACHTEN

Zaterdag 16 november a.s. komt Sint Nicolaas om 12.00 uur, in gezelschap van zijn Pieten weer in Drachten! Dans mee op de vrolijke muziek, want het wordt weer een feestje. In het centrum van Drachten komt Sinterklaas aan.HEERENVEEN

Op zaterdag 16 november komt de Sint ook naar Heerenveen om 14.00 uur aan de Kade Breedpad! De burgermeester zal de Sint en zijn pieten verwelkomen en samen wandelen ze door naar het centrum van Heerenveen om zoveel mogelijk kindjes een handje te geven.  lekker pepernoten eten en het feest is compleet. 

We hebben er weer zin in! Mist de állerleukste intocht? Laat het ons even weten via fryslan@kidsproof.nl

Wil je lekkere, suikervrije pepernoten maken? Check even hier het recept.

In noflike yntocht tawinske!