Atrium kunstencentrum SneekTerug naar het overzicht

Kunst, dans, muziek en theater. Het kan in Sneek en in veel dorpen er om heen.

Kunst
In de kinderkunstklas leer jij met verschillende materialen en technieken mooie dingen maken. Of ga tekenen en schilderen. Zoek de kunstenaar in jezelf!  
Er is veel mogelijk. Dit kun je doen in Sneek.

Dans
Hip-Hop, Algemene dansvorming, Jazz, Talentklas, Jongensdans em Klassiek Ballet. Wat kun je veel kiezen! Allemaal in Sneek.

Muziek
Als je al weet welk instrument jij zo graag wilt bespelen dan is er vast iets voor je bij. Er zijn heel veel lessen en mogelijkheden! Je kunt ook kiezen voor MuziekMix: na schooltijd met muziek bezig zijn, met verschillende instrumenten, leren over ritme en ga zo maar door. Ook leuk! Vanaf groep 5. 
Er worden in Sneek en in veel omliggende dorpen lessen gegeven, kijk even via de cursusfinder op de website hoe, wat en waar. Je kunt ook met een knipkaart muziekles volgen. Heel handig!

Theater
Ga theater maken en leer door te spelen steeds beter wat er mogelijk is op een podium. Wanneer je dansen en zingen ook leuk vindt is er het Kindermuziektheater. Zo combineer je alles wat je leuk vindt! In Sneek.

Kijk gauw op de website voor alle mogelijkheden en meer informatie.

Ben je binnenkort jarig? Check ook eens onze leuke pagina met Kinderfeestjes!

Atrium kunstencentrum

Westersingel 29
8601 GR Sneek
Openingstijden Kijk even op de website voor de tarieven. Prijs Kijk even voor de kosten op de website. Wanneer je niet veel te besteden hebt kun je in aanmerking komen voor een vergoeding. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs