Proefles musicallesTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-9 jr. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Leeuwarden!
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Grote broer De Nederlandse Musicalschool heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 12 t/m 18 jaar.

Musicalles tijdens coronaperiode
De musicallessen gingen ook in tijden van corona gewoon door. Via Zoom of in de buitenlucht. Daarin onderscheidde de school zich van veel andere musical- en theaterscholen. De verwachting is dat er vanaf september geen beperkende maatregelen meer zijn. Terug naar normaal. EN wat hebben we daar ongelofelijk zin in!

Meld je aan voor een proefles
Schrijf je NU in voor een proefles in Leeuwarden of Drachten via de roze websitebutton.

Telekids musicalschool

Wissesdwinger 1
8911 ER Leeuwarden
Openingstijden Afhankelijk van gekozen locatie en les. Zie de website Prijs Klik op de websitebutton om de verschillende tarieven te zien Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs