JamhartjesTerug naar het overzicht

Lekker zoet. Smullen maar!
Wat heb je nodig?
Kant- en klaar bladerdeeg, een ei, wat jam enuitstekers in de vorm van een hartje.

Hoe maak je de hartjes?
Steek met het vormpje een aantal hartjes uit het bladerdeeg. Leg in het midden van de hartjes een klein beetje jam en smeer de randjes met geklutst ei.

Leg er nu een tweede hartje bovenop en duw met een vorm de randen van de hartjes op elkaar. Bestrijk ook het bovenste hartje met het geklutste ei en bak de hartjes af in de oven.

Volg hiervoor de temperatuur en tijd op het pak.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de "Naar Buiten" special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!