Kaasstengels; altijd goed!Terug naar het overzicht

Kids vinden kaasstengels altijd een traktatie. En je maakt ze makkelijk zelf!
Wat heb je nodig?
Bladerdeeg, dunne plakjes ham en/of geraspte kaas en zaadjes of pitjes.
 
Hoe maak je de kaasstengels?
Snij 3 plakjes bladerdeeg in reepjes. Plak vervolgens 2 reepjes in de lengte aan elkaar (gewoon aandrukken). Dan doe je er wat kaas of ham of allebei op. Druk dit ook weer voorzichtig aan. Wikkel de stengels dan twee keer rond. Bestrooi ze eventueel nog met zaadjes en pitjes. Leg ze daarna op het bakpapier. Even in de voorverwarmde oven tot ze bruin zijn en smullen maar!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de "Naar Buiten" special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!