Schat zoeken onder waterTerug naar het overzicht

zaterdag 22 februari

Fries Scheepvaart Museum

Kleinzand 16
8600 AD Sneek
Openingstijden Kijk hiervoor op de website Prijs

Gratis

Naar de website Toon telefoonnummer
Kom in de voorjaarsvakantie op zoek naar schatten in wrakken in het Fries Scheepvaart Museum!

Heerlijk! Het is voorjaarsvakantie en dan is er altijd wat te beleven in het Fries Scheepvaart Museum in Sneek. Zeker voor kinderen die van avontuur houden, want hier duik je deze vakantie onder water en ga je op zoek naar wrakken en schatten. 

De mooiste vissen zwemmen om ons heen en in de verte ligt een scheepswrak. Nu wordt het spannend….. want stel je voor dat je een schat ontdekt. Dat gaat zeker gebeuren! Want je gaat schat zoeken in grote scheepswrakken.

Ook ga je aan de slag met seinvlaggen en leer je belangrijke knopen voor als je op een zinkend schip zit. Een kapitein leert je roeien in ritme en in een juttershoek valt nog meer moois te ontdekken.

Natuurlijk is er weer muziek, kun je zelf een scheepswrak knutselen en mag je de hersenen laten kraken op een uitdagend wrakkenspel. Maar pas op: we hebben een schat die vervloekt is.

Van zondag 16 tot en met vrijdag 21 februari is er door het hele museum zoveel te doen met muziek, schat zoeken, wrakkenkaarten bewonderen, voorstellingen zien én knutselen in het Kindermuseum.

Gratis
Alle activiteiten zijn doorlopend en omdat jij Pake en Beppe de vakantie door moet helpen, is de toegang voor alle kinderen gratis (op vertoon van Pake, Beppe of een andere volwassene)

Mis nooit meer een leuke kinderactiviteit in jouw regio! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs