Hoe De Show BegonTerug naar het overzicht

zondag 3 januari
Een grappige, ondeugende en verrassende familievoorstelling in De Lawei.
Een heuse kerstcarrousel, dat is wat theatermakers, spelers en muzikanten uit Noord-Nederland presenteren rondom de donkere dagen van kerst en oud & nieuw.

In een leuke en verrassende route door het gebouw zie je niet 1 maar wel 6 optredens over een frisse start. Ieder jaar ben je jarig, elke ochtend bedenk je wat je aantrekt, in de winter versieren we de kerstboom.

Telkens laten we iets ouds achter ons en beginnen we aan iets nieuws. Je wordt meegenomen langs lieve, leuke en grappige verhalen over hoe alles steeds weer opnieuw begint.

Dans, circus, musical, film en muziek alles komt aan bod. Een echt spektakel wordt het zeker. Kom in de kerstvakantie met je familie naar De Lawei en voor deze frisse duik.

Je kunt er ook een lunch of diner aan vast plakken. Kijk op de werbsite voor alle mogelijkheden.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Schouwburg De Lawei

Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Openingstijden Kijk hiervoor op de website Prijs Kijk hiervoor op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kek Mama magazine wintereditie

Kek Mama magazine wintereditie

We mochten onze favoriete winter uitjes delen in de laatste uitgave van Kek Mama magazine. Er staan ook fijne Friese plekjes in. Super fijn als bewaarspecial voor de komende tijd! Hij ligt nu in de winkel.

Bestel hem hier!