• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Shrek de MusicalTerug naar het overzicht

zaterdag 9 november 2024
Een hartverwarmende spookjesmusical voor jong en oud in de meivakantie op 9 en 10 november in De Harmonie
In het hilarische en hartverwarmende ‘Shrek de Musical’ komen de geliefde personages uit de populaire Dreamworks-animatiefilm tot leven. Ver weg van de bewoonde wereld leeft Shrek, een goedaardige groene reus, in zijn uppie in een moeras. Als Heer Farquaad besluit om daar alle sprookjesfiguren uit zijn rijk naartoe te verbannen, wordt het ineens wel erg druk. Shrek gaat verhaal halen en de twee sluiten een deal. Heer Farquaad heeft namelijk zijn oog laten vallen op prinses Fiona, die gevangen zit in een toren, bewaakt door een vuurspuwende draak. Als Shrek haar weet te redden, krijgt hij zijn moeras en zijn rust terug. Shrek, niet bepaald het type held, gaat akkoord en begint samen met zijn praatgrage Ezel aan een avontuur vol humor en onverwachte wendingen. 

De middagvoorstelling van 10 mei is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking
Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding. Heeft u een visuele beperking, kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat. U ontvangt voorafgaand aan de voorstelling van ons nog een servicemail met verdere praktische informatie.

De voorstelling Shrek de Musical is zaterdag 9 en 10 november bij Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

Klik voor meer info en tickets op de roze websitebutton.

TIP: Meer kinderuitjes vind je in onze eropuit-pagina.

Stadsschouwburg De Harmonie

Ruiterskwartier 4
8911 BP Leeuwarden
Openingstijden 9 en 10 november Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is zomervakantie! Er is zoveel leuks te doen in Fryslân, van waterpret tot toffe musea en van ravotten en klauteren tot eindeloos speelplezier.

Check hier onze favoriete zomeruitjes!