icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

De beste Sintcadeautjes shop je zo

1 oktober 2020
Geen grote intochten maar wel een sinterklaasfeestje thuis voor je kids natuurlijk. Want de Sint heeft vast wel een mondkapje zodat hij overal kan bezorgen. Tijd voor jou dus om nu al de beste cadeautjes te shoppen. Met deze tips is dat zo gedaan.
Zoveel kinderen zoveel wensen. Niet alleen hobby’s tellen mee maar ook wat voor soort kind jouw kind is. Heb meerdere kinderen dan weet je dat die heel verschillend kunnen zijn. Voor jou verdeelden we ze in eigenwilletjes, buitenkids, rommelkonten en organisatietalentjes. En natuurlijk hebben we ook aan papa’s mama’s en andere familieleden gedacht.

Eigen willetje?
Knikt jouw kind niet zomaar ja? Een eigen willetje dus. Dan weet je dat je kind ook niet zomaar alles aantrekt of mee neemt. Dat is leuk maar soms ook wel lastig. Zomaar even iets kopen is niet slim. Meestal zijn deze kinderen ook heel modebewust of echte trendsetters. Een cadeau waar je zeker mee scoort zijn modebewuste schooltassen. Het merk Zebra heeft hele mooie exemplaren in verschillende mooie kleuren en designs van pastel tot olijfgroen, diepblauw. Maar ook met een Herschel rugzak scoor je bij deze groep heel goed. Tijdloos en met een stijlvolle, vintage uitstraling met oog voor detail. Een goede combinatie van functionaliteit en kwaliteit en ook nog eens oersterk.

Een Herschel tas scoort trouwens ook goed papa’s. En hoe stoer is het dat de grote en kleine man met een zelfde tas lopen. Voor mama’s shop je bij Zebra een van de maar liefst tien naturel tinten van de Kartel Bag. Je krijgt er trouwens een clutch bij in dezelfde tint. Die kun je houden of ook weggeven. Dat is nog eens makkelijk scoren.

Buitenkids
Heb jij kinderen die graag buiten zijn. Zelfs als het (een beetje) regent? Dan scoor je voor je kind, maar ook voor jezelf, snel met een goede waterdichte rugzak dit jaar. Ze zijn er in diverse merken. Met een waterdichte rugzak weet je zeker dat de inhoud lekker droog aankomt. En dat is wel zo fijn.

Organisatietalentjes of sloddervos
Of je nu een super georganiseerd kind hebt, of zo een die overal wat heeft liggen, met een goede rugzak scoor je altijd. Koop er wel een waar ze wat mee kunnen. Zoals de rugzakken van Eastpak. Daarin heb je namelijk genoeg ruimte om alles goed en overzichtelijk in opbergen maar is het voor de sloddervossen toch heel simpel met niet al te veel vakjes. En de Eastpaks kunnen tegen een stootje. Dat is fijn, want als jouw sloddervos ineens een vriendje ziet voetballen, komt hij niet eerst even zijn tas thuis brengen. Geeft niks. Eastpak staat niet voor niets bekend om hun onomstreden kwaliteit, veelzijdigheid en oersterke materialen. “Built to Resist” is daarf het motto. Een pluspuntje voor jou… het is een goede investering want ze geven een garantietermijn van maar liefst 30 jaar. En of je nu een tas zoekt voor een zoet meisjes of voor een hele stoere vent, er zijn heel veel verschillende kleuren en designs. Van lieve zachte pasteltintjes, sterretjes, glitters of bloemetjes tot stoere strepen of felle kleuren. En voor je (schoon)ouders shop je dan gelijk de mooiste reistassen. Voor je lief hebben ze trouwens ook hele fijne laptoptassen. En voor jezelf… wedden dat jij ook wel een tas ziet waar je van gaat watertanden…

Deze blog is in opdracht geschreven voor thebagstore.nl