icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

4X toffe herfstvakantie voorstellingen in de Harmonie

5 oktober 2020
Niets is leuker dan naar het theater gaan met je kinderen, die blije koppies! Bij de Stadsschouwburg De Harmonie is er weer een megavol kindertheaterprogramma tijdens de herfstvakantie. En wist je dat je hier ook je verjaardag kunt vieren? Naar de voorstelling Sterrin's Reptielenreis, wie wil dit nou niet?
Als klein meisje snapte ze al niet mensen een hond, kat of konijn lief vinden en tegelijk bang zijn voor een slang. Nu reist ze met haar missie de hele wereld rond om onderzoek te doen en ze wil jou laten zien hoe bijzonder en waardevol slangen, krokodillen, schildpadden en hagedissen zijn! Hoe tof is het om hier je verjaardagsfeestje te vieren? Ga naar deze gave voorstellingen met je vriendjes en vriendinnetjes tijdens je kinderfeestje.
Zaterdag 17 oktober van 16.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur  | Sterrin's Reptielenreis | €16,50 per persoonKrijg je regelmatig de waarom vraag? Het is de vraag der vragen, de vraag die je altijd kunt blijven stellen.De Grote Waarom Show is een vrolijke beeldende voorstelling voor iedere nieuwsgierigaard vanaf 4 jaar die vindt dat 'daarom' geen reden is.
Donderdag 15 oktober 15.00 uur | De Grote Waarom Show van tg. Winterberg | €11,50 per persoonDe recensies zijn meer dan lovend! Edward Scharenhand is een zoetzure komedie over goed en kwaad. Een sprookjesachtige familievoorstelling met veel livemuziek, losjes gebaseerd op Tim Burtons’ film Edward Scissorhands. De voorstelling won de Zilveren Krekel 2018 in de categorie ‘meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie’.
Vrijdag 16 oktober 19.30 uur | Edward Scharenhand van Theater Sonnevanck | volwassenen €16,50 kind t/m 12 jaar €14.50
Een interactieve kindervoorstelling die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? En wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven?
Zaterdag 17 oktober 10.30 - 11.15 uur en 14.00 - 15.45 uur  | Vogel en Schaap van Curt Fortin 3+| €10,- per persoon


Bekijk de agenda van De Harmonie via de roze websitebutton en boek je stoel, in verband met de coronamaatregelen is beperkt plek!

Geniet van de voorstelling. Naar de website