De leukste vakantiekampen in Nederland

2 mei 2021
Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Wat voor kamp past bij jouw zoon of dochter? Een survivalkamp of toch een dierenkamp? Wij hebben hieronder onze favoriete kinderkampen voor de zomervakantie van 2021 voor jullie verzameld.

Zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar
Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp. Ontdek de zomerkampen 

Summer Camps Holland
Zomerkampen vol avontuur, sporten en dieren? Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen. Meer info over alle vakantiekampen
Engels voor Bengels Summer Camp
4-12 jaar
Je kind beleeft met Engels voor Bengels een te gekke week, volledig in het Engels. Voor kinderen van 4-12 jaar. Sport, creativiteit, dance en lessen in het Engels. Op diverse locaties, onder andere Leeuwarden! Kijk hier voor meer info!
Summer School Programma Engels voor Bengels
11-17 jaar
Teen Camp is een intensief Engels taalprogramma voor kids 11-17 jaar. Inclusief overnachtingen op Kasteel Assumburg. Je krijgt Engels op een hoog niveau en een programma vol leuke activiteiten met o.a. sport, muziek en dans! Kijk hier voor meer info!Mad Science zomerkamp
Ga aan de slag met de coolste proefjes, experimenteer er op los en ontdek de wereld om je heen. In het zomerkamp van Mad Science kun je raketten lanceren, mega slijm maken en chemische reacties ontdekken. Nu met KIDSPROOF korting!
Bekijk hier data & korting Zeilcursus Friesland
In zes dagen kennismaken met zeilen samen met leeftijdsgenootjes. Dat is de Vinea zeilcursus in de zomervakantie in Friesland. Naast leuke en leerzame zeillessen in de ochtend of middag is het een week vol fun op het water!
Meer info en aanmelden voor het zeilkamp kan hier! 

Zeilkamp Friesland


Xapp ZomerKamp 
De hele zomervakantie door biedt Xapp ZomerKamp te gekke vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit doen ze al sinds 2003 met groot succes! Kies voor het MusicalKamp, CineKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!

Xapp zomerkamp

Ubuntu Voetbalkampen (4+)
Toptrainers leren je kind nieuwe skills én beter samenspelen bij deze supercoole voetbalkampen in diverse regio's in Nederland. Ubuntu Sport werkt met een inspirerend en succesvol programma. Kies voor een 3- of 5-daags kamp (zonder overnachting)!
Op Padelkamp bij SimonSPORT in Vught 8 t/m 17 jaar
Deze zomervakantie biedt SimonSPORT uit Vught een compleet nieuw en uniek zomerkamp aan: PADELKAMP. Padel is een balsport, een mix van tennis en squash. Supertof! De kinderen werken onder professionele begeleiding aan hun techniek, tactiek en mentale weerbaarheid. Ook de conditie komt aan bod. Naast padeltraining bestaat het kamp uit uitdagende in- en outdoor activiteiten. Het Padelkamp van SimonSPORT staat garant voor een onvergetelijke sportieve week tijdens de zomervakantie. Ontdek snel meer!Nóg meer leuke vakantiekampen!
Je kunt elk jaar weer uit zóveel leuke kampen kiezen. En deze kampen zijn pas een voorproefje. Ben je benieuwd naar het volledige aanbod bij jou in de buurt? Op onze site vind je álle kampen voor jouw zoon of dochter bij elkaar. Veel plezier met kiezen!