De TOFSTE familievoorstellingen dit seizoen!

3 oktober 2019
De komende maanden zijn er hele mooie familievoorstellingen te zien in De Harmonie in Leeuwarden. Wat een prachtig theater is dit toch! Van Dolfje Weerwolfje, tot Karlsson, een prachtige wintervoorstelling! De tofste staan in deze blog en bij alle voorstellingen is er altijd gratis schminken.

Airplay (6+)
Zaterdag 12 oktober
Air Play is een avontuurlijke reis van een broer en een zus door een wereld van lucht. Stoffen dansen in de wind, ballonnen gaan alle kanten op, confetti verandert in een sterrennacht! Vooraf aan de voorstelling komt Saranti circusworkshops verzorgen. Kom spelen met zwaartekracht, diaboloën of flowersticken!
Op Stap met Mozart (6+)
Zondag 13 oktober
Prachtige familievoorstelling met Angela Schijf! Samen met acht musici creëert Angela Schijf een magisch universum waarin een verhaal wordt vervlochten met de mooiste muziek van Wolfgang Amadeus Mozart. Zo mooi om samen met het hele gezin te beleven!
Hippe Gasten (6+)
Zondag 20 oktober
Dit is zó cool! Een voorstelling vol interactie en publieksparticipatie, overgoten met een rocksausje en muzikale stunts om nooit meer te vergeten. Voor sommige kinderen wordt er zelfs een liedje speciaal op maat gemaakt. ROCK ON!
Zwijnestal (8+)
Woensdag 23 oktober
Met een topcast zoals Ilse Warringa en Rop Verheijen uit De Luizenmoeder! De dieren van de Beestenhoeve hebben hun boer verjaagd en doen nu alles zelf. Zingend werken de dieren op het land. Wat hebben ze geboft met De Admiraal, het enorme varken dat iedereen te slim af is met zijn briljante ideeën. Of toch niet? Dit is een fantastische voorstelling voor het hele gezin.

Ruimtevlucht (8+)
Zondag 3 november
Dit is heel tof theaterstuk met absurde humor en betoverende zang en muziek! Een ruimteschip vertrekt naar een beter leven, maar er zijn niet voor iedereen kaartjes! Mensen en dieren verdringen zich om binnen te komen. Komt dit goed? Check deze toffe en bijzondere voorstelling!
Dolfje Weerwolfje (6+)
Zondag 24 november
Wie kent dit geweldige weerwolfje niet? Hij beleeft weer allemaal spannende dingen met Foeksia, een grappig en lief miniheksje, die bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. De voorstelling zit vol met leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Komt dat zien!
Karlsson (8+)
14 t/m 30 december
Een absoluut hoogtepunt van dit seizoen is ‘Karlsson fan it dak’. Een meeslepend verhaal van Astrid Lindgren. Stap in de magische wereld van... Karlsson! Dé familievoorstelling van deze winter volgens ons. De voorstelling is in in het Frysk. Hoe moai is dat?Wat een GAVE voorstellingen zijn er weer te zien dit seizoen!
Wat is het genieten om samen met je gezin naar het theater te gaan. Wist je trouwens dat je ook je kinderfeestje kunt vieren bij de Harmonie? Waar is dat feestje, hier is dat feestje!
H A P P Y   F O A R S T E L L I N G