6x wat neem je mee op kamp?

27 maart 2019
Hoe leuk is het om als kind op kamp te gaan? Nieuwe vrienden maken, lekker buiten zijn en vooral heel veel leuke dingen doen! Webshopverzameling Flavourites.nl laat zien welke handige producten écht niet mogen ontbreken als je zoon/dochter op kamp gaat.

Als eerst is het natuurlijk belangrijk om genoeg mee te nemen in een goede tas of koffer. Deze superleuke gepersonaliseerde tassen van Bulbby zijn niet alleen schattig, maar ook heel handig! Je kunt je voorstellen dat er op zo’n kamp wel eens wat kwijtraakt… Deze tas in ieder geval zeker niet omdat de naam van je kleine erop staat. Hoe handig!



In die tas stop je dan een paar benodigdheden die niet kunnen missen zoals een fijne pyjama. Je kleine wereldreiziger moet er een paar dagen mee doen, dus is het wel zo fijn als ‘ie lekker zit! De pyjama’s van Little Label zijn gemaakt van organisch katoen en blijven lang mooi. Ook zijn ze daarnaast natuurlijk superleuk en is je kind helemaal de 'bom' in de avond.



Overdag zijn er activiteiten - dus zijn basics goed om te dragen - maar er is altijd tijd om te spelen. Hoe leuk is het om dat de doen in de handgemaakte kostuumpjes van Madampetit? Draak, roodkapje of een leeuw zijn, het kan allemaal… De pakken zitten comfortabel en er is rekening gehouden met fijne stoffen zodat je kind heerlijk zonder zorgen kan spelen! Oja. Ook leuk voor thuis, natuurlijk.



Wat ook heel leuk is voor de kids om te doen overdag; nieuwe vrienden maken. Dat gebeurt natuurlijk sowieso al op zo’n gezellig kamp vol met kinderen, maar wil je nou echt indruk maken en op een originele manier vrienden maken? Neem dan dit ontzettend leuke vriendenboekje van Gezinnig mee en leer je kampgenootjes kennen! Wie weet leert jouw kind ook wel iets over zichzelf... :-)



Zeker weten dat er gegeten wordt onderweg? Deze broodtrommels, flessen en kleine bakjes van Fleurigenkleurig zijn niet alleen heel handig, maar ook nog eens super vrolijk.



Bang voor heimwee? Om het slapen een stuk comfortabeler en fijner te maken is een kruik van Kruikjes een echte aanrader. Kijk eens naar die verschillende prints en lekker zachte stofjes. Net een knuffel, en dan ook nog lekker warm! Kom maar op met dat kamp. Je oogappel krijgt de tijd van zijn/haar leven, wedden?