7x toffe vakantiekampen in Nederland

1 april 2021
Voor de meeste kinderen is op kamp gaan een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Welk vakantiekamp past het beste bij jouw zoon of dochter? Een spetterend zeil- of outdoorkamp of toch een theaterkamp? Wij hebben hieronder superleuke coronaproof tips voor zomerkampen op een rijtje gezet (met en zonder overnachting).
Vakantiekampen voor kids

1. Zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar

Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp. Ontdek de zomerkampen!



2. Ubuntu Voetbalkampen (4+)

Toptrainers leren je kind nieuwe skills én beter samenspelen bij deze supercoole voetbalkampen in diverse regio's in Nederland. Ubuntu Sport werkt met een inspirerend en succesvol programma. Kies voor een 3- of 5-daags kamp (zonder overnachting)!



3. Summer Camp

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Ze hebben dagkampen op locaties door het hele land. Het kamp is dagelijks van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel. Meld je kind aan!



4. Summer Camps Holland

Zomerkampen vol avontuur, sporten en dieren. Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen. Er is voor ieder wat wils!



5. Xapp ZomerKamp 

De hele zomervakantie door biedt Xapp ZomerKamp te gekke vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit doen ze al sinds 2003 met groot succes! Kies voor het MusicalKamp, CineKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!

Xapp zomerkamp

6. Supercool Teen Camp

Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd. Meld je kind aan!



7. Mad Science zomerkamp

Ga aan de slag met de coolste proefjes, experimenteer er op los en ontdek de wereld om je heen. In het zomerkamp van Mad Science kun je raketten lanceren, mega slijm maken en chemische reacties ontdekken. Nu met KIDSPROOF korting! Bekijk de data & korting!



Happy summer!