icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Waddeneilanden met kinderenTerug naar het overzicht

Ga je met de kinderen naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog? Check onze tips!

TEXEL
Op Texel kun je heerlijk genieten van de natuur. Ook zijn er leuke musea, een klimpark en een indoor speelparadijs! Lees hier alle leuke uitjes met kinderen op Texel!

VLIELAND
Ook op Vlieland is van alles te beleven! Ontdek de grootste zandplaat van Europa, wandel het kabouterpad en ga op zeehondentocht! Check alle kidsproof tips op Vlieland hier!

TERSCHELLING
Op Terschelling kun je heerlijk fietsen, wandelen, surfen en een potje paintball. Fantastisch met kinderen!  Lees hier onze tips op Terschelling!

AMELAND
Geniet op Ameland vooral van de natuur, de leuke wandelroutes, het prachtig panorama vanuit de vuurtoren of een leuk en leerzaam bezoek aan het Natuurcentrum. Check hier al onze favoriete tips op Ameland!

SCHIERMONNIKOOG
Het strand op Schiermonnikoog is een van de breedste van Europa, ideaal voor een strandwandeling of dagje aan zee. Genoeg van het strand gehad? Dan zijn er nog andere leuke uitjes > deze blog!

Kidsproof Fryslân


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

September is KINDERFEESTJES maand!

September is KINDERFEESTJES maand!

Kom maar op met die feestjes! Maar dan wel een leuke en originele graag. Wij hebben een hele lijst met inspiratie voor je.

Ik wil wel ideeën opdoen