icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Zeilcursus VineaTerug naar het overzicht

Wil je kind graag leren zeilen? Dan is de 6-daagse zeilcursus van Vinea in Friesland echt een aanrader!
Met een zeilcursus kunnen kinderen in één week de beginselen van het zeilen leren. Tijdens de zeilcursus is er overdag zeilles en slaapt je kind lekker thuis.

In 6 dagen maken kinderen kennis met het zeilen. Ze gaan in een optimist het water op om de beginselen van het zeilen te leren. Optimisten zijn klein en stabiel en daarom hele geschikte bootjes om te beginnen met zeilen. Voor je het weet varen de kinderen hun eerste meters en willen ze niet meer anders!

De lessen zijn in de ochtend of in de middag en worden gegeven door enthousiaste CWO-gecertificeerde instructeurs. Naast lekker zeilen staat ook plezier centraal, zodat deze cursus niet alleen leerzaam maar ook vooral heel leuk is.

Locatie zeilcursus: Zeilschool de Steven in Langweer. Dit is dé jeugdzeilschool van Nederland. Als beginnende zeiler is dit een ideale plek om heel veel te leren.

Klik voor meer info over data en tijden én aanmelden via de roze button door naar de site!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke Kidsproof tips.

Vinea Zeilcursus


Openingstijden Klik voor data door via de roze website button. Prijs Klik voor kosten op de roze website button. Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

September is KINDERFEESTJES maand!

September is KINDERFEESTJES maand!

Kom maar op met die feestjes! Maar dan wel een leuke en originele graag. Wij hebben een hele lijst met inspiratie voor je.

Ik wil wel ideeën opdoen