Ontdek je talent!Terug naar het overzicht

Welk talent heeft jouw kind? Kom op 20 juni naar dbieb in Leeuwarden voor een gratis talentgesprek!
Talent... Iedereen heeft het. Je wordt er zelfs mee geboren. Maar hoe kom je erachter waar jij talent voor hebt? Meestal zit een talent verstopt in iets wat je heel erg leuk vindt. Waarmee je bijna niet kunt stoppen als je er eenmaal aan begint. Niet alle talenten zijn even zichtbaar, maar wel waardevol. Doen wat je leuk vindt én waar je goed in bent geeft zelfvertrouwen en plezier!

Wil je weten wat jouw talenten zijn? Kom dan naar één van de Ontdek-je-talent-momenten voor een gratis talentgesprek van maximaal een half uur. Eén van de (f)luistervinken gaat samen met jou op onderzoek naar jouw talenten. Je praat vooral over dingen die je leuk vindt en die jou energie geven. Echt iedereen heeft talent!

Je kunt je inschrijven voor een talentgesprek op 20 juni in dbieb Leeuwarden of op 15 juni in dbieb Burgum. 

Inschrijven voor een talentgesprek van 30 minuten kan via de roze websitebutton en doe je door het gewenste tijdvak aan te klikken.

TIP: Bouw mee aan het grootste LEGO kasteel van Friesland
Op 20 juni wordt In dbieb Leeuwarden gebouwd aan het grootste LEGO-kasteel uit de Friese geschiedenis! De fundering ligt er al, maar het kasteel moet nog gebouwd worden! Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan nu in voor een half uurtje ‘kasteelbouwen’. Klik op deze link om je aan te melden.

dbieb Leeuwarden

Blokhuisplein 40
8911LJ Leeuwarden
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op kamp!

Op kamp!

Bekijk dan onze verzameling van de leukste kampen in de regio én de rest van Nederland.

Zeilkampen, danskampen, avonturenkampen, ponykampen, muziekkampen & nog veel meer!

Welke kies jij?