Kerstgevoel in Fries MuseumTerug naar het overzicht

Kom deze kerstvakantie naar het Fries Museum voor een écht kerstgevoel en leuke, gratis activiteiten!
Voor een écht kerstgevoel ga je deze december naar het Fries Museum! Met een metershoge kerstboom in de museumhal, creatieve knutselactiviteiten voor kinderen en een speciale avondopenstelling is er van alles te doen voor de hele familie. Entree voor jongeren t/m 17 jaar is altijd gratis.

Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de spectaculaire portretten in Icons, die zijn nog maar t/m 9 januari 2022 te zien. Tip: neem het gratis schetsboekje wat aan het begin van de expo ligt mee en ontdek je innerlijke kunstenaar.

Grote Kerstboom
Eindelijk weer: een kerstboom in het Fries Museum! Zonder een echte boom geen kerstgevoel, daarom kan je vanaf midden december de metershoge, rijkversierde dennenboom bewonderen in onze hal.

Gratis kinderactiviteiten
Op de doordeweekse dagen in de kerstvakantie zijn er leuke, creatieve workshops voor kinderen. Ze kunnen elke middag van 12.00 tot 15.00 uur een eigen superheld maken in de museumhal, geïnspireerd op de tentoonstelling van de Russische Taus Makhacheva!

Klik even door via de roze websitebutton voor meer info!

Fries Museum

Wilhelminaplein 92
8911 BS Leeuwarden
Openingstijden Zie website Prijs Entree voor jongeren t/m 17 jaar is altijd gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to skoalle!

Back to skoalle!

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips