Sinterklaashuis in Sneek!Terug naar het overzicht

Bezoek het Sinterklaashuis in het Modelspoor Museum in Sneek en zet hier je schoentje!
Vrijwilligers van het Modelspoor Museum zijn de afgelopen weken druk in de weer geweest met het bouwen van een echt Sinterklaashuis. Vanaf 13 november logeert de Sint in het huis van Sinterklaas. En als de Sint even moet uitrusten, dan ligt hij te slapen in de zolderkamer van het huis.

Dit jaar heeft het Modelspoor Museum een bijzondere actie bedacht samen met de Sint. Vanaf 13 november is er voor de kinderen het “Sinterklaas museum schoentje” welke gratis opgehaald kan worden in het museum. Kleur je eigen schoentje, zet hem in elkaar met je naam en zet hem bij de kachel in het Sinterklaashuis. Dit kan tot 2 december. Je schoentje met verrassing kun je weer ophalen van 2 t/m 5 december.

Ook de Sinterklaastrein rijdt weer zijn rondjes en stopt op het station van de Snitser Bergbaan. Op advies van zijn Pieten zijn er pepernoten
bijgelegd. Dit zou de “eetlust van de Pieten” bevorderen.

De trein en het Sinterklaashuis is kan je bezoeken op zaterdag, zondag en dinsdag t/m vrijdag vanaf 13.00 uur.

Klik even door naar de website via de roze websitebutton voor meer info over het museum!

Modelspoor Museum Sneek

Doctor Boumaweg 17 b
8601 GM Sneek
Openingstijden De trein en het Sinterklaashuis is zaterdags vanaf 10.30 uur live te volgen in het museum en op zondag en dinsdag t/m vrijdag vanaf 13.00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

HALLO HERFST!

HALLO HERFST!

De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek hier onze herfst tips!