Dagje Leeuwarden!Terug naar het overzicht

Een bezoek aan Natuurmuseum Fryslân, lunch en een leuke stadswandeling voor kids. Doe een dagje Ljouwert!

Zelf doen
Natuurmuseum Fryslân is er voor natuurliefhebbers, papa's en mama's, opa's en oma's. Maar vooral voor kinderen! Want zelf doen staat centraal. Vier verdiepingen vol bijzonderheden uit de natuur. En een overdekt binnenplein voor nog meer leuke activiteiten.

De OnderWaterSafari
De OnderWaterSafari (4+) is een educatieve attractie waarbij je onder de waterspiegel duikt en toch droge voeten houdt. Onderweg kun je speuren naar de Big Five van de onderwaterwereld van Nederland: de bever, de otter, de meerval, de zeehond en de bruinvis. Kom het beleven! 

Kidsproofblogger Naomi is met haar gezin naar Natuurmuseum Fryslân geweest en heeft er een compleet dagje uit in Leeuwarden van gemaakt. Ze heeft haar bezoek aan het Natuurmuseum gecombineerd met een lunch bij De Walrus en de leuke Miniature people route.

Haar eindconclusie: "echt een geslaagde dagje, ook als je van verder weg komt omdat je er een compleet dagje uit van kunt maken. Slapende kinderen (en man) in de auto gegarandeerd :).

Meer informatie over het Natuurmuseum Fryslân vind je op de website via de roze websitebutton.

Natuurmuseum Fryslân

Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden
Openingstijden Kijk voor de openingstijden op de website. Prijs Kijk voor de kosten op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

HALLO HERFST!

HALLO HERFST!

De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek hier onze herfst tips!